портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проект розпорядження голови ОДА “Про Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на здійснення фінансової підтримки проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва через механізм часткової компенсації лізингових платежів”

Опубліковано 21 лютого 2018 року, 16:13

Відповідно до статей 4, 5, 9, 13, 16 Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», статті 78 Бюджетного кодексу України, статті 16 Закону України «Про фінансовий лізинг», Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2017–2018 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово–цивільної адміністрації від 27 березня 2017 року № 266 (зі змінами), керуючись статтями 17, 18, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою забезпечення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва на території Донецької області:

  1. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на здійснення фінансової підтримки проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва через механізм часткової компенсації лізингових платежів, що додається.
  2. Юридичному управлінню облдержадміністрації (Погребняк) забезпечити подання цього розпорядження на державну реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Донецькій області в установленому порядку.
  3. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування.
  4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на департамент економіки облдержадміністрації (Чурікова), контроль – на першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

Додаткові матеріали:

Інші новини за темою