портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання обласної архітектурно-містобудівної ради

Опубліковано 21 лютого 2018 року, 15:04

20 лютого 2018 року відбулося засідання обласної архітектурно-містобудівної ради, на якій розглянуті передпроектна пропозиції обласної багатопрофільної лікарні та ескізний проект військового ліцею імені Івана Сірка у м. Краматорськ. В засіданні ради прийняли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, члени національної спілки архітекторів України, головні архітектори міст та автори проектних пропозицій. На засіданні було відмічене, що обидва об’єкти  мають велике соціальне значення для Донецького регіону.

В ході обговорення передпроектної пропозиції багатопрофільної обласної лікарні зауважено на необхідність остаточного визначення  місця її розташування та реальних можливостей забезпечення енергоресурсами, надано рекомендації щодо опрацювання питань ефективного використання внутрішнього простору та забезпечення безпеки експлуатації будівель згідно державних будівельних норм України, розроблення концепції планування та благоустрою території, чіткого визначення пускових комплексів по введенню в об’єкту експлуатацію.

За результатами розгляду проектних пропозицій з реконструкції колишньої школи-інтернату №3 у м. Краматорськ під військовий ліцей було запропоновано переглянути архітектурно-планувальні рішення прибудови центральної частини основного корпусу, зауважено про необхідність облаштування вхідних тамбурів, опрацювати питання щодо забезпечення доступності до приміщень ліцею людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, рекомендовано привести фасади всіх будівель та споруд до єдиного стильового рішення.

Управління містобудування та архітектури Донецької облдержадміністрації