портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформуємо працівників Донеччини з питань охорони праці в умовах воєнного стану

Опубліковано 22 лютого 2024 року, 18:46 , ГУ ПФУ в Донецькій області

📋 Протягом тижня фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели онлайн-зустрічі з працівниками регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця», КНП «Міська лікарня № 2» Краматорської міської ради, ТОВ «Завод автогенного обладнання «ДОНМЕТ», ВП «Охорона» ДП «Добропіллявугілля-видобуток» та ВП «Шахта Центральна» ДП «Торецьквугілля».

🖇 Під час зустрічей розглянуто питання безпеки праці в умовах воєнного стану, обговорено заходи із запобігання виробничому травматизму та організації виконання робіт підвищеної небезпеки, проведено навчання з надання першої домедичної допомоги потерпілим внаслідок бойових дій тощо. 

✅ Фахівцями Головного управління наголошено на обов'язковому дотриманні вимог чинного законодавства про охорону праці та своєчасному проведенні для працівників підприємств інструктажів з питань охорони праці.

👉 Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:

сайті — https://www.pfu.gov.ua/dn

фейсбук-сторінці — https://www.facebook.com/dn.pfy

телеграм-каналі — https://t.me/PensFond_dn

ютуб-каналі — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn

інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn

TikTok — https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn.

За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.