портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інтелектуальні змагання в Освітньому хабі «Донеччина»

Опубліковано 23 серпня 2023 року, 17:17 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

23 серпня 2023 року на базі Освітнього хабу «Донеччина» до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України проведено інтелектуальні онлайн-змагання «Єдині, сильні, незалежні!» для понад 150 педагогів, учнів, батьків Лиманської, Краматорської та Соледарської територіальних громад області.

На заході присутнім представлено відеоматеріали, які розповідають про історію України, День Незалежності та цікаві факти про державу-Україну. Під час обговорення учасники дійшли висновку, що День Незалежності України є символом Перемоги нації в боротьбі за незалежність та свободу. Це свято є нагадуванням про важливість об’єднання, взаємопідтримки та віри в майбутнє, сповнене можливостей.  

Інтерактивна вікторина «День Незалежності України» дала можливість показати та перевірити свої знання з історії свята та ліквідувати свої прогалини. Патріотична танцювальна хвилинка допомогла дітям і дорослим зняти напругу, відновити сили, покращити  настрій і зарядитись енергією на подальшу роботу. Учасникам запропоновано завдання «Загадка Герба», «Перевір свої знання», для вирішення яких дітям і дорослим довелося підключити ерудицію та логіку.  Майстер-клас з виготовлення аплікації «Я люблю Україну» залишить на згадку про захід виріб, зроблений власними руками.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації