портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Канада допоможе придбати 10 мобільних пунктів надання адміністративних послуг

Опубліковано 03 лютого 2020 року, 16:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Уряд Канади допоможе закупити та обладнати 10 мобільних пунктів надання адміністративних послуг. 4 з них курсуватимуть поблизу КПВВ й обслуговуватимуть жителів тимчасово окупованих територій; 6 працюватимуть у віддалених сільських районах, розташованих вздовж лінії зіткнення на контрольованій Україною території.

Про це домовились під час зустрічі голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою. Посол зазначила, що на реалізацію цієї програми Уряд Канади готовий спрямувати 5 млн канадських доларів, перші пункти мають з'явитись в області вже у березні.

 «Канада від самого початку війни підтримувала й підтримує українців, де б вони не були. І ми завжди будемо поруч», - зазначила Лариса Галадза.

Очільник області подякував Уряду та усім громадянам Канади за підтримку України і Донеччини зокрема. 

«Канадська допомога вже вийшла за межі суто гуманітарної й спрямована здебільшого на розвиток. А це для нас дуже важливо», - наголосив Павло Кириленко.

Також під час зустрічі була обговорена загальна суспільно-політична ситуація в області та окреслені спільні дії у майбутньому.