портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Капремонт приміщень Маріупольського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю №2 - на стадії завершення

Опубліковано 16 липня 2021 року, 16:16 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Капітальний ремонт  приміщень Маріупольського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю №2 знаходиться на стадії завершення.  

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна ознайомилася з ходом проведення робіт з під час робочої поїздки до Маріуполя 15 липня. 

Юлія Костюніна приділила увагу благоустрою території, елементам доступності будівлі (пандуси, спеціалізовані підйомники (ліфти) для осіб у візках), зоні відпочинку та оновленим корпусами установи. 

Проєкт капітального ремонту приміщень реабілітаційної установи  фінансується Європейським інвестиційним банком і міським бюджетом. 

Наразі виконано внутрішні роботи, утеплення фасаду, закінчуються роботи по благоустрою території, встановлюються ігрові та спортивні майданчики. 

В оновленому приміщенні відкриється кабінет раннього втручання. Запрацюють навчальна кухня, комп’ютерний клас, швейна майстерня, секції за інтересами. Одне з нововведень - кімната каністерапії.

Технічно оновлений реабілітаційний центр дасть можливість використовувати інноваційні підходи до реабілітації та соціалізації дітей з обмеженими можливостями здоров’я.

Напередодні відзначення Дня Незалежності України реабілітаційний центр відкриє свої двері для допомоги дітям та їх батькам.