портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Літня програма Summer Youth Acceleration Programme: нові горизонти для молоді Мангушської селищної територіальної громади

Опубліковано 16 липня 2021 року, 15:47

Команда молоді Мангушської громади пройшла конкурсний відбір для участі у літній програмі для амбітної молоді Summer Youth Acceleration Programme.

Ця програма є частиною проєкту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади», що реалізується ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Команда молоді Мангушської громади пройшла конкурсний відбір для участі у літній програмі, завдяки цьому отримала для громади 4 примірники нової настільної гри-тренінгу «Світ Громад: Акселератор-ІІІ» та вже провела навчання про проведення ігрових сесій для місцевої молоді та всіх бажаючих.

До веселої та захопливої навчальної симуляційної гри долучився і заступник селищного голови Володимир Матяш, він зазначив, що гра дає зрозуміти кожному, що громада - це складна структура, у якій усе взаємопов'язане. Гра дозволяє говорити про серйозні і потрібні речі. Для молоді це підходить ідеально.

Ознайомитися та разом зіграти у «Світ громад» наразі можуть усі охочі жителі громади.

Гра цікава не тільки школярам та молоді, а й підприємцям, місцевим депутатам та всім небайдужим мешканцям громади, адже вона розвиває такі навички, як підприємливість, критичне мислення, співпраця та кооперація, комунікація, читацька та інформаційна грамотність, соціальна взаємодія,  лідерство, тайм-менеджмент та планування тощо.  

Крім того, команда молоді має можливість отримати фінансування на впровадження своєї ініціативи (закупівлю обладнання чи проведення місцевого заходу) від Програми Розвитку ООН за умови успішного проходження всіх етапів навчання та челенджу.