портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару російських окупаційних військ по залізничному вокзалу Краматорська зросла до 50 осіб

Опубліковано 08 квітня 2022 року, 17:10

Кількість загиблих внаслідок удару російських окупаційних військ «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська зросла до п’ятдесят осіб. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«П’ятдесят загиблих, із них п’ятеро - діти. Таку кількість жертв маємо на цю годину внаслідок удару російських окупаційних військ «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська. На цей момент до лікарень було доправлено 98 осіб. Очікуємо, що за медичною допомогою протягом одного-двох днів будуть звертатися й інші постраждалі, тож кількість жертв буде постійно змінюватися», - написав очільник області.

З 98 поранених, які були доправлені до медзакладів, 16 дітей, 46 жінок та 36 чоловіків. Дванадцятеро з них померли у лікарні. 38 людей загинули одразу на вокзалі.

«Російські окупанти мають понести кару за усі свої злочини, які вони коять на нашій землі», - наголосив Павло Кириленко.