портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Щонайменше 52 людини загинули і 109 зазнали поранень внаслідок удару російської «Точки У» по залізничному вокзалу Краматорська

Опубліковано 08 квітня 2022 року, 23:17

Щонайменше 52 людини убито і 109 поранено внаслідок удару російської «Точки У» по залізничному вокзалу Краматорська. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Росія вбиває цивільних! Сьогодні весь світ вкотре побачив справжнє лице росії, коли її армія цинічно обстріляла залізничний вокзал, де тисячі краматорців чекали на евакуацію. Зараз нам уже відомо про щонайменше 52 убитих і 109 поранених внаслідок удару російської Точки У, але ми розуміємо, що ці цифри неминуче будуть зростати», - написав він.

В Авдіївці росіяни вбили 5 цивільних, у тому числі цілу сім’ю із чотирьох людей. Ще одна людина загинула у Вугледарі. Окрім поранених у Краматорську, в області ще 4 людини одержали поранення: 2 в Авдіївці, 1 у Красногорівці та 1 у Вугледарі.

Вдалося уточнити інформацію щодо 1 загиблого і 3 поранених у Маріуполі, але точну кількість жертв у Маріуполі і Волновасі встановити наразі неможливо.

«У росіян не залишилось нічого людського – і світ повинен це усвідомлювати і діяти відповідно», - зазначив Павло Кириленко.