портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Росіяни вбили родину з чотирьох осіб в Авдіївці

Опубліковано 08 квітня 2022 року, 23:36

Родина в Авдіївці загинула внаслідок обстрілу з боку російських окупаційних військ сьогодні, 8 квітня. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Сьогодні весь світ співчуває Краматорську, де російські фашисти на залізничному вокзалі вбили щонайменше 52 людини, серед яких 5 дітей. Але сьогодні зранку росіяни вчинили ще один воєнний злочин – вбили цілу родину в Авдіївці.  Чотири людини – для ворога це просто черговий виконаний наказ, кілька знищених мішеней. Для нас – втрата і трагедія. І ми не зупинимося, доки кожен убивця не буде покараний», - написав Павло Кириленко. 

Обстріли тривають по всій лінії фронту – під ворожим вогнем Очертинська, Мар’їнська, Авдіївська, Вугледарська, Торецька громади. 

«Кров мешканців Донеччини — на руках кожного росіянина, який допустив становлення людиноненависницького режиму і не запобіг розв'язанню загарбницької війни. Росіяни мають понести відповідальність за воєнні злочини, які російська армія чинить на нашій землі», - зазначив очільник області. 

На фото: наслідки обстрілів російськими окупантами населених пунктів Донеччини вздовж лінії розмежування.