портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівництво Донецької ОДА взяло участь в онлайн-нараді з облаштування укриттів

Опубліковано 28 листопада 2023 року, 11:15 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Для виконання планів на 2023 з облаштування укриттів у закладах освіти Гродівської, Мирноградської, Слов’янської, Покровської, Удачненської територіальних громад відбулася робоча онлайн-нарада під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної.

У нараді взяли участь заступники начальників Краматорської та Покровської райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій та представники  військових адміністрацій зазначених населених пунктів.

У ході наради обговорено стан виконання планових показників щодо облаштування у 2023 році укриттів у закладах освіти, виявлено проблемні питання та напрацьовано шляхи їх вирішення. 

Юлія Костюніна наголосила на необхідності активізації роботи з реалізації запланованих заходів та проєктів, у т.ч. за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, та завершення будівельних робіт до кінця 2023 року з метою упорядкування та розширення фонду об’єктів захисних споруд цивільного захисту у закладах освіти області.