портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло для 137 тисяч родин на Донеччині

Опубліковано 28 листопада 2023 року, 11:22

За добу фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання 137 тисяч родин на Донеччині. Домівки 92 тисяч родин були знеструмлені через негоду. А оселі ще 45 тисяч родин залишилися без світла через бойові дії. Енергетики продовжують відновлення мереж попри активні бойові дії в регіоні.

Циклон приніс на Донеччину штормовий вітер і став причиною повалених дерев, зірваних дахів та низки пошкоджень електромереж. Попри те, що сильний вітер ускладнював роботи з вишок, енергетикам вдалося за добу повернути світло у 216 населених пунктів. Та відновити електропостачання 137,6 тисяч домівок.

Із них 92,6 тисячі родин та 108 населених пунктів постраждали через негоду.

А 45 тисяч родин і ще 108 населених пунктів були знеструмлені внаслідок обстрілу одного з енергетичних об’єктів Донеччини.

У відновлювальних роботах задіяні понад 60 бригад енергетиків, які працюють над відновленням електрики і для жителів області, постраждалих через негоду, і для тих, хто був знеструмлений через обстріли.

Однак ситуація в регіоні залишається непростою. На території Донеччини тривають активні бойові дії, продовжуються обстріли, авіа та ракетні удари. Тож ми просимо жителів проявити розуміння: енергетики продовжать працювати в посиленому режимі, допоки не повернуть світло скрізь, де це можливо

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!


ДТЕК Донецькі електромережі