портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Код незламності освіти Донеччини»: організовано виставку сучасного обладнання для забезпечення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти

Опубліковано 21 серпня 2023 року, 17:07 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Під час ІХ Конгресу освітян Донецької області «Код незламності освіти Донеччини» у м. Київ організовано виставку сучасного обладнання для забезпечення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти за напрямами: захист України, мінно-вибухова небезпека, пожежна справа, домедична допомога, клас безпеки під ключ, STEM-обладнання та STEM-лабораторії (природничо-математичні комплекси).

Виробником цього обладнання є компанія «Стем-клас», представники якої протягом 2023 року взяли участь у чисельних презентаціях, виставках як регіонального, так і загальноукраїнського значення, де освітяни проявили зацікавленість у розробках та відзначили їх актуальність.

Також на виставці презентовано матеріали міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини», яка була ініційована Донецькою облдержадміністрацією і на сьогодні не має аналогів в Україні. Особливістю програми є те, що в розробці всіх навчальних, дидактичних та наочних матеріалів брали участь педагоги Донеччини, вона повністю побудована на місцевому матеріалі. Заходами програми були охоплені всі категорії жителів Донеччини від дітей-дошкільнят до людей поважного віку.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації