портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Комплекс енергетичних та електротехнічних виставок

Опубліковано 12 жовтня 2021 року, 17:15 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

До уваги представників промисловості, бізнесу та наукових установ.

З 19 по 21 жовтня за адресою м. Київ, Броварський проспект, 15 (МВЦ) відбудеться Комплекс енергетичних та електротехнічних виставок:

ХІХ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика та промисловість-2021» - електротехнічне, енергетичне устаткування та технології для електростанцій, підстанцій, електромереж і систем електропостачання промислових підприємств.

ХІV Міжнародна спеціалізована виставка «ECOENERGY EXPO-2021» - енергоефективні технології для сонячної та вітрової енергетики, систем накопичення електроенергії, малої розподільчої генерації, електротранспорту, LED освітлення, промислової екології.

ІV Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL-2021» - низковольтні апарати захисту, комутації, керування, регулювання напруги і струму, контрольно-вимірювальні прилади, електроустановчі, електромонтажні вироби.

Міжнародна спеціалізована виставка «E-COMPS+DIGITEC-2021» - електроні компоненти, силові модулі, друковані плати, цифрові мережі, IoT, технології цифровізації.

VІ Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості «MINING&MINERALS EXPO-2021» - гірничодобувні технології, обладнання для кар’єрних та шахтних робіт, гірничий інструмент, збагачувальне та переробне устаткування.

VІ Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО-2021» - технології, обладнання та сервіси для розвитку, видобутку, транспортування, розподілення, переробки та зберігання нафти і газу.

Відвідування заходів – безкоштовне.

Детальна інформація за тел.: (044) 201-11-59, 201-11-57;

Сайт: https://www.iec-expo.com.ua/