портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс на посаду директора комунального позашкільного навчального закладу «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр»

Опубліковано 12 березня 2020 року, 14:34 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Найменування та місцезнаходження комунального закладу: комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр»: 84303, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Паркова, 99.

Види діяльності: код КВЕД 85.51 «Освіта у сфері спорту та відпочинку».

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» – є закладом позашкільної освіти, діяльність якого спрямована на забезпечення вільного творчого, інтелектуального, духовного розвитку дітей та молоді, доступність позашкільної освіти, здійснення патріотичного виховання, збереження та розвиток мережі позашкільних навчальних закладів.

Строки і місце приймання заяв на участь у конкурсі, номер телефону для довідок та адреса електронної пошти: заяви приймаються до 31 березня 2020 року включно за адресою: м. Краматорськ, вул. Богдана Хмельницького, 6, права сторона, 4 поверх, (Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання тел. (06264)7-02-15,  e-mail: [email protected]

Для участі у конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає поштою за адресою: м. Краматорськ, вул. Богдана Хмельницького, 6, права сторона, 4 поверх (Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ) наступні документи:

1. Заяву на ім’я голови конкурсної Комісії, що має містити відомості про претендента (ПІБ претендента – повністю, адреса для листування, контактний номер телефону).

2. Належним чином завірені копію документа, що посвідчує особу, копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, копію документа про вищу освіту.

3. Копію медичної довідки про стан здоров’я за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України, щодо перебування особи на обліку в психоневрологічних або наркологічних закладах охорони здоров’я.

4. Довідка про відсутність або (наявність) судимості.

5. Біографічна довідка (резюме).

6. Конкурсну пропозицію (учасники конкурсного відбору подають проєкти програми розвитку комунального позашкільного навчального закладу на п’ять років. Комісія заслуховує на своєму засіданні конкурсну пропозицію учасника конкурсу).

7. Матеріали, що підтверджують досвід успішної господарської діяльності.

8. Згоду на обробку персональних даних.

9. Рекомендації та інші документи.

Достовірність поданих документів забезпечують претенденти. У разі неподання разом із заявою довідки про відсутність або наявність судимості, претендент зобов’язаний надати її Комісії до заслуховування конкурсних пропозицій.

Відповідно до вимог п.19 Порядку проведення конкурсного відбору на зайняття посад керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебувають в управлінні Донецької обласної ради, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18.11.2016 № 1009, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 28.11.2016 за № 126/2194 конкурсна пропозиція учасника розробляється на підставі фактичних показників фінансово-господарської діяльності, має містити проект стратегічного плану розвитку підприємства спільної власності на середньострокову перспективу, в якому передбачаються:

 

  • детальний першочерговий план реформування підприємства протягом одного року;
  • заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників підприємства спільної власності, підвищення його конкурентоспроможності;
  • обсяг надходження коштів до бюджетів;
  • пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства спільної власності;
  • пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників фінансово-господарської діяльності.

 

Інформація, що стосується матеріально-технічної бази комунального позашкільного навчального закладу (відомості про основні засоби, запаси, баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів) додаються.

Інформація про місце та дату проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

Результати будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Донецької обласної державної адміністрації.

Вимоги до претендентів:

• громадянство України;

• вища педагогічна освіта;

• стаж педагогічної роботи не менше 3-х років;

• вільне володіння державною мовою, достатній рівень знань законодавства (Конституції України,  антикорупційного законодавства, інші законодавчі та нормативно-правові акти з питань освіти);

• високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності,

• здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки;

• відсутність судимості за вчинення злочину та адміністративного стягнення за корупційні правопорушення;

• відсутність конфлікту інтересів у випадку заняття посади директора комунального позашкільного навчального закладу.

 

ЗВІТ про фінансові результати (2019 рік)

БАЛАНС на 01.01.2020рік

ЗВІТ про рухгрошових коштів за 2019 рік

ЗВІТ про власний капітал за 2019 рік

ПРИМІТКИ до річної фінансової звітності за 2019 рік