портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс на заміщення посади керівника комунального закладу «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця»

Опубліковано 22 жовтня 2021 року, 14:50 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Відповідно до статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту», Розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 21.10.2021 № 1063/5-21 «Про конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця» та наказу управління культури і туризму облдержадміністрації від 06.09.2021 № 104-од/193/21 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір на посаду керівника закладу фахової передвищої мистецької освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Донецької обласної ради» управління культури і туризму облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця».

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста) і стаж роботи на посадах педагогічних та/або науково-педагогічних працівників не менш як п’ять років. До зазначеного стажу може бути зараховано до трьох років стажу роботи на керівних посадах. Для кандидата на посаду керівника закладу фахової передвищої мистецької освіти до зазначеного стажу зараховується стаж професійної діяльності за мистецьким фахом.

Строк подання заяв – протягом двох місяців з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають такi документи:

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною четвертою статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту». Також в заяві претендент зазначає, що він не є членом наглядової ради закладу фахової передвищої освіти, в якому оголошено конкурс;

особовий листок з облiку кадрів з фотографією розміром 3х4 см.;

автобіографію та резюме;

копії документів про вищу освіту;

довідку про проходження попереднього (перiодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465;

довідку про наявність або відсутність судимостi;

витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

копію паспорта громадянина України, засвідчену претендентом;

копію трудової книжки та/або інші документи, які підтверджують стаж роботи;

письмову згоду на збiр та обробку персональних даних;

копію документа, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилося або письмову заяву на ім'я засновника, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р № 563 "Деяк питання реалізації Закону України "Про очищення влади", та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента вiдповiдно до зазначеного Закону;

проєкт стратегії розвитку закладу фаховоï передвищої освіти;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Претендент може подати інші документи, які підтверджують його професійні та/або моральні якості.

Копії документів, як подаються претендентом (крiм копiї паспорта громадянина України), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, уповноваженим органом управління або нотаріально.

У разі надіслання документів поштою датою подання документа вважається дата зазначена на поштовому штемпелі.

Документи, подані претендентами пiсля закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Дата проведення рейтингового голосування – 04 січня 2022 року.

Документи приймаються на поштову та електронну адреси: вул. Двірцева, 37 м. Краматорськ, Донецька область, 84301, електронна адреса: [email protected] з позначкою «документи на конкурс «Бахмутський коледж», довідки за телефоном: +380502345527.