портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 20 та 21 липня чекає на відвідувачів

Опубліковано 19 липня 2024 року, 15:17 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

У просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

20 липня відбудеться родинне свято «Недитяча вечірка» з показом мультфільму. Спільно з дітками ви зможете зануритися у світ ігор, творчості, спілкування та незабутніх моментів, наповнених радістю та захопленням.

Також планується презентація благодійного проєкту «Школа Героїв» -ініціативу, яка вже кілька років поєднує дітей з професіоналами в різних галузях, аби допомогти підліткам визначитися в житті та розвивати власні проєкти. Серед спікерів: експерт з розвитку аеропортів, аналітикиня з Мегого, нотаріус, енергетик з ДТЕК, розробник штучного інтелекту і співзасновник Reface, готельєри, видавці, судді, фотографи, інженери, військовослужбовці, архітектори, режисери, прокурори та представники безлічі інших професій. "Школа Героїв" у нашому Культурному хабі, щоб допомогти розкрити свій потенціал і змінити світ.

21 липня в парку «Наталка» в місті Київ разом з партнерами Благодійним Фондом «Рокада» за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Департаменту соціальної та ветеранської політики при Київській міській державній адміністрації, ДУ «Спорт для всіх», ГО «КРИМСОС», БФ «Право на захист», Оболонської районної організації Товариства Червоного Хреста України, БФ «Волонтерська спілка «Поруч», БФ Надії Вовк «Берегиня» заплановано благодійний забіг «Єднання України 2024». На гостей чекає: марафон для дітей та дорослих, руханки з олімпійськім чемпіоном, гра в бадмінтон, надувний футбол, творчі майстеркласи, виступи українських гуртів, психологічна підтримка тощо. Цей масштабний благодійний забіг стане справжнім святом єдності та незламності.

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.