портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 7 та 8 вересня чекає на відвідувачів

Опубліковано 06 вересня 2024 року, 12:40 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

7 серпня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дорослих і дітей з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Приєднуйтесь до нашої команди рятівників на родинному святі «Щенячий патруль».  Цей захід обіцяє бути веселим, захоплюючим і повним пригод. Ігри, конкурси, веселі танці, розваги та показ мультфільму - все це створить атмосферу радості та єднання. Зануримося у світ пригод разом із Щенячим патрулем!

Також буде проведено благодійний проєкт «Школа Героїв», де кожен підліток може розкрити свій потенціал. Завдяки різноманітним програмам та майстеркласам, ми допомагаємо молодим людям знайти своє покликання, розвинути навички та впевненість у собі.

8 вересня запрошуємо гостей у світ барв, звуків та емоцій! На вас чекають незабутні враження від мистецтва та музики. Наші майстеркласи – це справжня знахідка для дітей: арт-терапія, анімація, дудл-арт і музика розкриють їхні таланти та подарують яскраві емоції. А для дорослих ми підготували сеанси арт-терапії та кінопокази, які допоможуть відновити сили та знайти внутрішню гармонію. Приєднуйтесь до нас і проведіть день у колі творчості та натхнення!

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.