портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» провів у Києві ще один розважальний захід для дітей

Опубліковано 10 грудня 2022 року, 21:12 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Сьогодні, 10 грудня у просторі «Культурний хаб Донеччина» в Києві пройшла ще одна суботня зустріч для дітей, організатором якого є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури», створений за підтримки Донецької облдержадміністрації.

На дитячу вечірку в стилі «YouTube» завітало понад 50 дітей із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві. Програма заходу поєднувала у собі ігри та челенджи, зйомки кліпу, танцювальні батли та інші цікавості, у яких дітлахи із задоволенням брали участь.


Також на великому екрані маленькі відвідувачі змогли переглянути сучасні популярні відеоролики, поділилися досвідом та навчилися як їх знімати, та викладати в мережу «YouTube». 

А головним сюрпризом на святі став показ на великому екрані відео-кліпу, зйомки якого тривали весь захід. При проведенні танцювального батлу діти вчилися чути музику, ритмічно рухалися, вивчали нові танцювальні жанри, імпровізували. Кожен маленький учасник отримав порцію задоволення та гарного настрою.

Представники хабу доклали зусиль, аби під час проведення заходу малеча почувала себе веселою та щасливою: діти знайомились, спілкувались, працювали в команді, грались, сміялись, співали пісні та танцювали.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації