портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» з 10 по 13 жовтня чекає на вас

Опубліковано 09 жовтня 2024 року, 11:55 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

10 жовтня організатори хабу в партнерстві з громадською організацією «Пост Беллум – Україна» запрошують жінок долучитися до безкоштовного тренінгу з комунікації та адвокації. Тренінг проводитиме досвідчена тренерка Наталка Кузьма.

11 жовтня подбайте про своє здоров'я разом з нами! Проект "Активні парки" організовує спортивні заняття для всіх дорослих, хто прагне до активного способу життя. Давайте зміцнимо своє тіло та дух!

Приєднуйся до безкоштовного тренінгу з комунікації та адвокації для жінок. Ми не тільки поговоримо про ефективне спілкування, а й відпрацюємо отримані знання на практичних завданнях.

Маленькі творці зможуть долучитися до захопливого уроку «Віршоїди» з Володимиром Ликовим, де їх чекають цікаві завдання та нові відкриття. Це чудова нагода розвинути свою уяву та креативність.

12 жовтня не пропустить цю унікальну можливість провести час в компанії друзів і рідних на святі "Ukrainian party" з українською музикою, танцями та веселощами. Ми переглянемо улюблений мультфільм, пограємо в ігри,  цікаві конкурси і просто чудово проведемо час разом. Одягніть вишиванку та приєднуйтесь до нас!

13 жовтня відчуйте себе справжнім художником, режисером чи музикантом на нашому творчому марафоні! Ми підготували для вас насичену програму з кінопоказу та різноманітних майстеркласів, яка задовольнить будь-які творчі запити. Приходьте і спробуйте себе в нових ролях!

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.