портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Культурний хаб Донеччина» з 18 по 20 жовтня чекає на вас

Опубліковано 17 жовтня 2024 року, 12:13 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

18 жовтня запрошуємо вас долучитися до нашої дружньої команди прихильників здорового способу життя! Проект "Активні парки" організовує спортивні заняття для всіх дорослих. Рухайтеся разом з нами! Здорове тіло – запорука щастя!

Маленькі творці зможуть долучитися до захопливого заняття «Віршоїди» з Володимиром Ликовим, де їх чекають цікаві завдання з анімації. Це чудова нагода розвинути свою уяву, креативність та відкрити новий талант.

19 жовтня не пропустить унікальну можливість провести час в компанії друзів і рідних на святі «Піжамна вечірка». Ми зберемося, щоб разом подивитися улюблений мультфільм, пограти в ігри, конкурси та просто насолодитися компанією один одного. Не забутьте про піжаму та гарний настрій! Чекаємо на вас!

Також запрошуємо вас на музичну терапію для дорослих. Це  особлива пропозиція відпочити від метушні, зняти стрес і знайти внутрішню гармонію. Під звуки чарівної музики ви зможете розслабитися, відновити сили та зарядитися позитивною енергією.

20 жовтня ви зануритесь у світ творчості на наших заходах! Вас чекають кінопокази, майстер-класи з різних видів мистецтва та атмосфера натхнення.  Це ваша зіркова мить, перша сходинка до мрії  і  шанс спробувати себе в новому амплуа. Приєднуйся до нашої творчої команди!

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.