портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Листівки-літопис про мирний Маріуполь

Опубліковано 15 жовтня 2024 року, 15:19

Маріуполь зараз став символом сили та незламності, але завдяки фотографіям Мирослава Кобилянського, ми маємо можливість знову і знову бачити наше рідне місто таким, яким воно було до трагедії.

Мирослав Кобилянський сам родом з Коломиї, але з 2014 року жив у Маріуполі, якому присвятив свою фотокнигу «Мій Маріуполь». Його фотографії можна було побачити ще до війни в стратегічних документах, календарях, на фотовиставках. Однак після руйнування міста, ці кадри стали справжнім літописом, розповідаючи про те, яким був український Маріуполь до повномасштабного вторгнення, повідомляє Маріуполь – туристичне місто.

Зараз ці світлини беруть участь у численних міжнародних виставках, показуючи світові, що Маріуполь – це не просто місто, яке зазнало руйнувань, а місце, де люди боролися за своє життя і майбутнє.

Тепер Мирослав випустив серію поштових листівок, присвячених мирному Маріуполю. У комплекті — 10 вибраних світлин довоєнного Маріуполя та буклет, який переносить у ті спокійні дні, коли місто було барвистим та сповненим життя.