портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Литва послідовно підтримує Україну на тлі російської агресії

Опубліковано 07 жовтня 2020 року, 12:30

Литва підтримує Україну на тлі  збройної агресії Російської Федерації та має намір робити це й надалі.  У цьому запевнив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні  Вальдемарас Сарапінас під час зустрічі з головою Донецької облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком у Краматорську 7 жовтня. 

«Литва від самого початку збройної агресії Російської Федерації підтримує нашу державу, і ця підтримка для нас дуже важлива. Один з прикладів допомоги  – школа у прифронтовій Авдіївці, де Литва фінансує будівництво спортивного майданчику, оснащення шкільного харчоблоку та придбання обладнання для навчальних класів», -  зазначив Павло Кириленко. 

Учасники зустрічі детально обговорили темпи проведення ремонтних робіт, узгодили графіки ремонтів, придбання та монтажу обладнання й домовилися чітко їх дотримуватися.

Голова Донецької облдержадміністрації подякував Вальдемарасу Сарапінасу за змістовну конструктивну розмову, і у його особі -  усьому народу Литви за допомогу Україні і безпосередньо - дітям Авдіївки.

Нагадаємо, що 6 жовтня Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні  оглянув хід виконання ремонтних робіт у школі №2 міста Авдіївка.