портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підведено підсумки Відкритого онлайн-Кубку України зі спортивного орієнтування «DonOrientChamp»

Опубліковано 07 жовтня 2020 року, 11:55 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді проведено Відкритий онлайн-Кубок України зі спортивного орієнтування у межах V етапу Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp» у дистанційному режимі.

Участь у змаганнях взяли 33 команди з міст Краматорськ, Бахмут, Добропілля, Дружківка, Торецьк, Слов’янськ, Маріуполь, Іллінівської ОТГ та Ясинуватського району Донецької області, а також представники інших регіонів України, зокрема Дніпропетровської, Полтавської, Хмельницької, Луганської Запорізької, Одеської, Чернігівської областей. Усього - 248 учасників.

Спортсменам потрібно було подивитись відео, на якому інструктор долає реальну дистанцію на місцевості, та на заздалегідь підготовленій карті місцевості відмітити місце знаходження усіх контрольних пунктів.

Переможцями змагань у загальнокомандному заліку стали: І місце - команда «Трим» Бахмутського міського Центру туризму та краєзнавства та екскурсій, ІІ місце – команда «Донбас» Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді м. Добропілля, ІІІ місце – команда «NORD» Білгород-Дністровського районного центру позашкільної освіти та виховання Одеської області.

Учасники пройшли ще один етап Кубку на шляху до фіналу, який відбудеться наприкінці жовтня.