портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Лиманська ОТГ поділилася досвідом економічного та соціального розвитку з представниками Великоновоселківського, Покровського та Костянтинівського районів

Опубліковано 02 квітня 2018 року, 19:02

За ініціативою департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації та за підтримки міжнародної організації ООН в рамках її Програми розвитку, управлінням з впровадження реформ та децентралізації 2 квітня відбулася навчальна поїздка представників Великоновоселківського, Покровського та Костянтинівського районів Донецької області до Лиманської міської об’єднаної територіальної громади. Метою стало показати на її прикладі покращення життя населення в умовах децентралізації.

На початку зустрічі дізналися про досягнення у соціальній та економічній сферах, яких здобутків набули громади протягом двох років. Цього ж дня відвідали Центр надання адміністративних послуг, клініко-діагностичну лабораторію в Лиманській центральній районній лікарні та Центр безпеки громадян, які створені за державної та обласної підтримки. У планах на поточний рік ще чотири проекти, на які витратять 38, 8 млн грн. Наразі Лиманська ОТГ розробляє проект щодо створення індустріального парку площею 27, 5 га.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації