портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 31.03.2018 – 02.04.2018 року

Опубліковано 02 квітня 2018 року, 17:25

Чергова перемога юних художників Школи мистецтв №3 в Міжнародному конкурсі

У Запоріжжі в рамках Сьомого Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості був проведений Міжнародний конкурс малюнка «Тендітні тіні Японії».

Ініціаторами та засновниками проведення Міжнародного конкурсу малюнка виступили Запорізька організація Національної спілки художників України, Інститут іноземної філології Класичного приватного університету (м. Запоріжжя), Європейський інститут Університету Дзьоті (м. Токіо).

Під керівництвом викладачів Любові Рибалко та Оксани Черевань учні художнього відділення Краматорської Школи мистецтв №3 стали лауреатами цього конкурсу Школи мистецтв №3 стали лауреатами цього конкурсу

Обласний майстер-клас про музичну графіку

У Краматорській школі мистецтв № 3 відбувся обласний майстер-клас для викладачів музично-теоретичних дисциплін на тему: "Музична графіка як інноваційна форма роботи на уроках музичної літератури (на прикладі опери-балету Н. Д. Леонтовича "На русалчин Великдень")".

Це методичне заняття відвідали викладачі-теоретики шкіл естетичного виховання Краматорська, Лимана, Слов'янська, Дружківки, Костянтинівки, Селидового, Часів Яру, Новогродівки, Авдіївки.

Слов’янські гвардійці здали кров для медичних закладів півночі Донеччини

Офіцери, контрактники, солдати військової частини 3035 завітали до відділення трансфузіології Слов’янської міської клінічної лікарні. Цього року - це вже друга донорська акція гвардійців.

Президент України Петро Порошенко в Маріуполі освятив Вербу

Петро Порошенко в Маріуполі в Соборі Архистратига Михаїла відсвяткував Вербну неділю.

Разом з губернатором Донецької області Павлом Жебрівським, міським головою Маріуполя Вадимом Бойченко, депутатами і прихожанами Президент України освятив головний атрибут свята Вербу. Президент також поспілкувався з представниками громади і привітав усіх зі святом.

Президент України відвідав футбольний матч у Маріуполі

Президент України Петро Порошенко відвідав гру ФК «Маріуполь» і «Динамо». Матч відбувся у рамках 25 туру Прем’єр-ліги України під гаслом «Україна. Маріуполь. Ми сильні разом».  Підсумок змагання – 2:3 на користь киян.

Маріупольчанка завоювала «бронзу» на змаганнях з дзюдо у Польщі

У польській Варшаві проходив Міжнародний турнір з дзюдо. У змаганнях взяло участь понад тисячу найсильніших спортсменів з 15 країн.

Маріупольчанка Анна Заворітняя показала свою майстерність і завоювала бронзову медаль у ваговій категорії 46 кг.

Маріуполь посідає друге місце в рейтингу найпрозоріших міст України

З сьогоднішнього дня в оновленому рейтингу прозорості 100 великих міст України Маріуполь посідає друге місце. Місто всього лише на один бал випереджає Львів.

Шоу-балет "Ліцей" з Бахмута став одним з переможців міжнародного фестивалю

У Харкові відбувся 3-й Міжнародний фестиваль танцю «Мегаполіс». Цей фестиваль проводиться в Києві, Харкові, Бєлгороді та Воронежі. В цілому у фестивалі взяли участь понад п'ять тисяч учасників.

Бахмут представляв Народний аматорський колектив шоу-балет «Ліцей» (кер. Інна Бережна) міського центру культури і дозвілля ім. Е.Мартинова. Незважаючи на неймовірну конкуренцію, "Ліцею" вдалося перемогти, і не просто перемогти, а завоювати три перших місця в різних номінаціях.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації