портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Майже 300 шукачів роботи та 30 роботодавців зустрілися на ярмарках вакансій

Опубліковано 23 травня 2024 року, 19:31 , Донецький обласний центр зайнятості

Сьогодні, 23 травня, фахівці Костянтинівського, Бахмутського, Мирноградського міських та Олександрівського районного центрів зайнятості проводили ярмарки вакансій.

Заходи зібрали велику кількість зацікавлених пошукачів та роботодавців, створюючи унікальну платформу для знайомства, спілкування та працевлаштування.

Понад 30 компаній представили вакансії у різних галузях та сферах діяльності. Це — ДТЕК «Павлоградвугілля», ТДВ «Шахта «Білозерська», КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м.Бахмут», КП «Бахмутський комбінат комунальних підприємств», Сіверська міська рада Бахмутського району Донецької області, КУ «Бахмутський психоневрологічний інтернат», Центральний штаб державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості, ПРАТ "АПК-ІНВЕСТ", Мирноградське ВУ ВКГ КП "Компанія "Вода Донбасу", приватні підприємці.

У ярмарках взяли участь майже 300 пошукачів роботи, у тому числі внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю та інші вразливі категорії населення.

Кожен роботодавець мав змогу розповісти про умови праці та вимоги до претендентів, поспілкуватися та відповісти на запитання потенційних кандидатів.

Присутні також дізналися про можливості професійного навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації за рахунок ваучера, порядок отримання мікрогрантів на створення та розвиток власного бізнесу.

Ярмарки пройшли у продуктивній атмосфері, 40 пошукачів були запрошені на зустріч із роботодавцем безпосередньо на робочих місцях для проходження співбесіди та прийняття рішення щодо працевлаштування.