портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Донеччини та військові провели флешмоб «Коло єднання»

Опубліковано 16 лютого 2022 року, 11:53

Обласний флешмоб «Коло єднання» пройшов у Краматорську біля найбільшого на Донеччині прапору сьогодні, 16 лютого.

Участь в акції взяли  голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, заступник командувача штабу операції Об’єднаних сил генерал-майор Богдан Бондар, працівники облдержадміністрації, Краматорської райдержадміністрації, Краматорської міської ради, військовослужбовці, працівники правоохоронних органів, учнівська та студентська молодь, мешканці Краматорська та представники громадських організацій.

«Вже вісім років триває російська агресія проти України. РФ напала на нас, коли вважала нас розділеними та беззахисними. Але навіть у найскрутніші часи ми виявили дива єдності – і вистояли. Так само в єдності ми стоїмо і зараз. Будь-якої миті Росія може підняти ставки у війні. Але вона на це ніколи не наважиться, якщо бачитиме нашу єдність. Єдність українців від кордону до кордону. Єдність цивілізованого світу від океану до океану. Сьогодні ми маємо могутню, як ніколи, армію, і завзяту, як ніколи, підтримку союзників. І саме завдяки цьому Росія не наважилась піти в наступ, як планувала. Єдність стала нашим порятунком у 2014 році, вона ж стала запобіжником зараз. У день, коли нам пророкували найгірше, ми гордо стоїмо з українськими прапорами в українській Донеччині. І стоятимемо так завжди!», - наголосив Павло Кириленко.

Під час акції відбулось урочисте підняття державного прапора України, присутні заспівали гімн та патріотичними гаслами продемонстрували єдність українського народу на фоні російської загрози.