портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Миколаївська громада направила на оборонні витрати 351 мільйон гривень

Опубліковано 25 жовтня 2024 року, 20:46

З початку цього року у Миколаївській громаді провели 41 закупівлю на суму майже 405 млн грн.

Про це повідомив заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», яке очолив заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко.

Для зміцнення обороноздатності держави Миколаївська громада проводить заходи з будівництва інженерно-фортифікаційних споруд та загороджень.

Загалом було укладено 15 договорів на будівництво ВОПів, 1 договір на будівництво ділянки невибухових загороджень, 3 договори на закупівлю товарно-матеріальних цінностей для будівництва невибухових загороджень на загальну суму 351 млн 691 тис гривень. З них 322,4 млн грн пішло на будівництво ВОПів. Будівництво невибухових загороджень вартувало 5,1 млн грн, а придбання матеріалів для цих робіт - 24,1 млн грн.

З метою контролю якості виконання робіт у Миколаївці уклали 16 договорів з надання послуг технічного нагляду на загальну суму 4,2 млн грн гривень.

У громаді протягом року проводився ремонт доріг, якими відбувається евакуація цивільного населення. Кошти також виділялись на закупівлю засобів та товарів, необхідних для гасіння пожеж.

У членів комісії виникли деякі питання до закупівель, провелених громадою. Володимир Проскунін надав на них детальні відповіді та роз'яснення.