портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 25 жовтня 2024 року, 21:10

🔹Внаслідок обстрілу загинули 6 цивільних мешканців Донеччини. Ще одна людина зазнала поранень. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 228 людей, у тому числі 20 дітей. Про оперативну ситуацію станом на ранок 25 жовтня повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

🔸На Донеччині координують зусилля для підтримки родин загиблих захисників. Під час зустрічі учасники обговорили надання соціальних гарантій на державному, обласному та місцевому рівнях, а також дізнались щодо отримання різного типу допомоги та послуг.

🔹Переробні підприємства Донеччини продовжують забезпечувати населення продуктами харчування. До війни в регіоні працювали 146 підприємств харчової та переробної промисловості, наразі на підконтрольній території області працює лише 13.

🔸Миколаївська громада направила на оборонні витрати 351 мільйон гривень. Заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» розповів на що спрямовані закупівлі громади.

🔹Бахмутська фабрика плетених меблів працює у Дніпрі. Релокував свій бізнес Артем Лук’янов. На переїзд погодилася значна частина його колективу. У Дніпро перевезли частину обладнання, знайшли виробниче місце та в короткий термін відновили повноцінну роботу фабрики меблів «Українські конструкції».

🔸25 жовтня працівники гуманітарних штабів/хабів/центрів разом з мешканцями Донецької області, які перемістилися до безпечних регіонів України, взяли участь у написанні радіодиктанту «Магія голосу», який присвячений 100 – річному ювілею українського радіо. До слова, цьогорічний диктант начитував краматорець Павло Вишебаба. Він військовий, поет та музикант.