портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині координують зусилля для підтримки родин загиблих захисників

Опубліковано 25 жовтня 2024 року, 17:54

25 жовтня заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Олександр Шевченко провів робочу зустріч із членами родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Мирноградської громади.

До участі у заході долучилися начальник управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації Артур Насібян, представники Мирноградської МВА, Донецького обласного центру зайнятості, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, а також гуманітарної організації IRC «Міжнародний комітет порятунку».

Під час зустрічі учасники детально обговорили можливості надання соціальних гарантій на державному, обласному та місцевому рівнях, а також надали консультації щодо отримання психологічної, юридичної допомоги, послуг з навчання/перенавчання у межах чинних програм Державного центру зайнятості для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя.

За підсумками зустрічі було досягнуто згоди щодо подальшої координації зусиль для посилення підтримки сімей полеглих Героїв, а також визначено конкретні кроки, спрямовані на забезпечення соціальних гарантій, доступ до необхідних послуг та сприяння швидкій адаптації членів родин загиблих.