портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міжнародний день молоді на Донеччині: сила в єдності

Опубліковано 12 серпня 2024 року, 16:37 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З нагоди Міжнародного дня молоді, який відзначався 12 серпня, відбулись численні заходи, спрямовані на об’єднання, розвиток та підтримку молоді. Незважаючи на виклики війни, молоді люди області продемонстрували свою активність та небайдужість, взявши участь у різноманітних активностях.

У межах святкування молодіжні організації, молодіжні ради, громадські активісти та органи місцевого самоврядування спільно організували онлайн- та офлайн-заходи: фоточеленджі та флешмоби, спортивні змагань та інтерактивні виставки, волонтерські акції та збори коштів для ЗСУ, тренінги, лекції, та дискусії, спрямовані на розвиток лідерських якостей та громадянської свідомості.

Також будо проведено заходи для молоді, яка вимушено покинула свої домівки. На базі хабів для внутрішньо переміщених осіб проводились інформаційні кампанії, спрямовані на підтримку та адаптацію. Крім того, було організовано низку спортивно-розважальних заходів, які допомогли молодим людям відволіктися від щоденних проблем та знайти нових друзів

Міжнародний день молоді став черговою нагодою підкреслити важливий внесок молоді у розвиток нашої області. Молоді люди, які сьогодні беруть активну участь у житті своїх громад, завтра стануть лідерами, здатними відбудувати та розвинути Донеччину.