портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За тиждень ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло у 46,2 тисяч осель на Донеччині, знеструмлених через обстріли

Опубліковано 12 серпня 2024 року, 18:01

З 5 по 11 серпня аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відремонтувати низку пошкоджень мереж та повернути світло жителям 56 населених пунктів, знеструмлених внаслідок активних бойових дій в регіоні. 46,2 тисяч родин знову мають доступ до електропостачання. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим. 

Попри важкі бої на території області, що тривали і минулого тижня, з 5 по 11 серпня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло жителям 56 населених пунктів. Домівки 46 179 родин, знеструмлених через обстріли на Донеччині, знову підключені до енергопостачання.

У тому числі за вихідні енергетики відновили світло для 6,5 тисяч жителів 6 населених пунктів, що також постраждали від наслідків бойових дій.

Важкі бої на Донеччині продовжуються. Ворог не припиняє атак ані вдень, ані вночі, використовує у тому числі артилерію, що часто не дає часу енергетикам перебратися в безпечне місце. Попри все енергетики продовжують працювати і обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Щоденно над відновленнями на Донеччині працює близько 70 бригад ДТЕК Донецькі електромережі.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!