портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільна група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів провела рейд в об’єктах торгівлі смт Очеретине

Опубліковано 30 листопада 2021 року, 14:43

Мобільна група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів щодо стримування COVID-19 провела рейд в об’єктах торгівлі смт Очеретине і надала рекомендації щодо удосконалення організації роботи закладів торгівлі в «червоній» зоні.

До складу мобільної рейдової групи увійшли поліцейські, представники Держпродспоживслужби та структурних підрозділів Донецької ОДА.

Вони в межах компетенції промоніторили у шести  об’єктах торгівлі виконання протиепідемічних обмежувальних заходів, дотримання санітарного законодавства, обмежувальних протиепідемічних заходів під час карантину.  Мобільна група  попередила їх працівників про відповідальність за порушення виконання карантинних вимог, надала рекомендації щодо покращення організації роботи.   

На території Очеретинської територіальної  громади посилено карантинні обмеження. Так, всі працівники закладів торгівлі повинні мати сертифікат про повну вакцинацію, або мати негативний ПЛР-тест на COVID-19, або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведено не більше як за 72 години до відвідування закладу, а також приймати відвідувачів з розрахунку не більше 1 (одна) людина на 10 кв м та не більш 50% заповненності площі приміщення.