портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов’янському міському центрі зайнятості презентували оновлений CHERDAK

Опубліковано 30 листопада 2021 року, 14:20 , Донецький обласний центр зайнятості

Презентація нової зони артстудії «CHERDAK» відбулася у Слов’янському міському центрі зайнятості. 

Наразі вона працює в тестовому режимі для неформального спілкування та творчих експериментів. 

На презентацію креативного проєкту інтелектуально-творчої форсайт-гри «Майбутнє в центрі уваги» завітала керівник Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко. 

Створення нового формату проведення заходів базувалося на принципах мотивувального та креативного дизайну, технологічності та інклюзивності. Новий простір розроблено з метою сприяння професійній орієнтації із включенням до форсайт-дослідження індивідуального майбутнього. За допомогою технологічних можливостей та візуалізації кімнати майбутнього (космічного простору) відбулася «подорож у часі». 

У ході презентації проєкту гостям був представлений принцип роботи форсайт-гри, під час якої учасники ознайомилися з професіями майбутнього, основними трендами, що визначають напрям розвитку сучасного і майбутнього ринку праці. Також, подорожуючі у часі, продемонстровано  перелік навичок майбутнього, якими має володіти людина, щоб бути конкурентоздатною на ринку праці. Все це стало можливим за допомогою використання сучасних технологічних розробок, власноруч створених фахівцями Слов’янського міського центру зайнятості.