портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільні рейдові групи перевірили 4799 суб’єктів господарювання на Донеччині щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів

Опубліковано 02 грудня 2021 року, 15:51

Порушення протиепідемічних вимог встановлено під час 1051 заходу контролю у Донецькій області. Про це перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир Кирилюк повідомив під час брифінгу у Краматорську 1 грудня.

«З моменту введення на території Донецької області червоного рівня епіднебезпеки  інспектори та керівники Головного управління взяли участь у 27 засіданнях місцевих комісій з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питань протиепідемічних заходів. Службою з цього  періоду здійснено 8 395 моніторингових заходів та заходів державного нагляду з дотримання протиепідемічних вимог», -  сказав Володимир Кирилюк.  

Перевірялися заклади дошкільної, загальної середньої освіти, заклади громадського харчування, продовольчої, непродовольчої торгівлі,  ринки. 

Порушення протиепідемічних вимог встановлено під час 1051 заходу контролю. За цей період складено 223 протоколи про адміністративні порушення, винесено 940 приписів, які наразі знаходяться на контролі з виконання. 

Щоденно працювало та продовжує працювати від 20 до 37 мобільних груп на території області. До цих груп входять  працівники поліції,  Держпродспоживслужби та органів місцевої влади.  Ними були проведені моніторингові заходи контролю у 4799 об’єктах. 

«Порушення протиепідемічних заходів виявлені у 621 об’єкті… За порушення карантинних правил за ініціативою та супроводу представників Держпродспоживслужби  поліцією складено 162 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення», -  сказав Володимир Кирилюк.