портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільні рейдові групи з початку року перевірили 1126 об’єктів на Донеччині щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів

Опубліковано 03 лютого 2022 року, 16:18

Мобільні рейдові групи з початку року провели моніторингові заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів у 1126 об’єктах у Донецькій області.  Про це перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир Кирилюк повідомив під час брифінгу у Краматорську сьогодні, 3 лютого.

Він зазначив, що з початку року Головним управлінням Держпродспоживслужби у Донецькій області підготовлено та проведено у районах та містах  9 засідань місцевих постійно діючих комісій з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  саме щодо COVID-19.  

«Здійснено 3718 моніторингових заходів та заходів держнагляду щодо дотримання протиепідемічних вимог у закладах дошкільної, загальної середньої освіти, закладах громадського харчування, продовольчої та непродовольчої торгівлі, ринках. Порушення протиепідемічних вимог встановлено під час 219 проведених заходів. Складено три протоколи з подання Держпродспоживслужби про адміністративні правопорушення. Винесено 216 приписів, обов’язкових для виконання. Поінформовано органи місцевої влади щодо 5 фактів виявлених порушень,  органи поліції -  щодо 7 фактів»,  -  зазначив Володимир Кирилюк.  

Він нагадав, що по всій області  працюють мобільні  рейдові групи. Щоденно задіяно від 11 до 27 таких мобільних груп.  

«До цих груп входять  працівники поліції,  Держпродспоживслужби та органів місцевої влади. Ними проведено моніторингові заходи у 1126 об’єктах. Порушення виявлені у 68 об’єктах.  За порушення цих правил поліцією під час спільних заходів складено 23 протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення»,  -  сказав перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області.