портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості наближає можливості до людей

Опубліковано 12 вересня 2024 року, 15:45 , Донецький обласний центр зайнятості

На Донеччині продовжує свою роботу мобільний центр зайнятості, надаючи послуги з працевлаштування та інформуючи про сучасні сервіси і можливості служби зайнятості безпосередньо в громадах, що значно спрощує доступ до них для мешканців віддалених районів.

12 вересня фахівці Краматорського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Красноторського старостинського округу.

Під час зустрічі учасникам детально розповіли про актуальні вакансії, ознайомили з порядком реєстрації та отримання статусу безробітного. Присутні дізналися про затребувані професії на ринку праці та отримали консультації щодо складання резюме. Була надана інформація про програми професійної підготовки та підвищення кваліфікації, а також про можливість отримання ваучера на навчання.

Підприємці дізналися про державні програми фінансової підтримки та можливості співпраці з центром зайнятості. Особливу увагу було приділено можливостям отримання грантів для створення власного бізнесу або розвитку існуючого.

Виїзні заходи центру зайнятості продовжуються. Вони дозволяють наблизити послуги до людей, забезпечити їх доступність та оперативність.