портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості оперативно реагує на потреби громад

Опубліковано 22 лютого 2024 року, 15:12 , Донецький обласний центр зайнятості

Виїзні заходи служби зайнятості з використанням мобільного центру наближають соціальні послуги до мешканців громад Донецької області.

22 лютого мобільна бригада фахівців Дружківського міського центру зайнятості працювала у с. Кіндратівка Краматорського району. Учасники заходу отримали інформацію з питань працевлаштування, профнавчання, отримання ваучерів на навчання, можливостей участі у грантових програмах щодо започаткування або розширення вже діючого бізнесу тощо.

Підприємцям були надані консультації стосовно фінансової підтримки роботодавців за працевлаштування безробітних осіб. ФОП Ольга Рикуш провела співбесіду з пошукачами щодо підбору працівника за робітничою професією. За її результатами було вирішено питання укомплектування вакансії.

Під час спілкування з фахівцями центру староста Кіндратівського старостинського округу Ольга Зуб зазначила важливість оперативного реагування на потреби населення громад, сприяння підвищенню обізнаності та активності місцевих мешканців щодо працевлаштування. Також були обговорені питання організації суспільно корисних робіт на території громади.

За підсумками заходу чотирьом учасникам було видано направлення на працевлаштування, п’ятеро громадян візьмуть участь у суспільно корисних роботах. Також четверо місцевих мешканців виявили бажання пройти навчання у закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.