портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості: підтримка громади на місцях

Опубліковано 21 серпня 2024 року, 14:02 , Донецький обласний центр зайнятості

21 серпня фахівці Слов'янського міського центру зайнятості провели виїзний захід у м. Святогірськ. Завдяки роботі мобільного центру місцеві жителі скористалися широким спектром послуг – від пошуку роботи до розвитку бізнесу безпосередньо у своїй громаді. Кожен відвідувач отримав консультацію, яка відповідала його потребам. Зокрема було надано підтримку вразливим категоріям населення.

Учасникам зустрічі допомагали складати резюме, підготуватися до співбесід, а також ознайомлювали з актуальними вакансіями. Місцеві жителі отримали інформацію про можливості отримання безкоштовної освіти за рахунок коштів служби зайнятості. Підприємці та ті, хто планує відкрити власну справу, отримали консультації щодо отримання грантів та інших програм підтримки. Двоє фермерів зацікавились програмою підтримки сільського господарства України (UASP) від Mercy Corps. Переселенців проінформували про соціальні послуги та інші види підтримки.

Особливу увагу під час консультацій приділяли учасникам бойових дій та людям з інвалідністю внаслідок війни. Для них була надана інформація про спеціальні програми підтримки.

Заступниця директора Слов'янського міського центру зайнятості Світлана Бондарєва провела зустріч з представниками Святогірської міської військової адміністрації. Під час зустрічі обговорювалися питання подальшої співпраці, зокрема, організації суспільно корисних робіт.

Мобільний центр зайнятості дозволив багатьом мешканцям Святогірська вирішити питання зайнятості та отримати необхідну підтримку.