портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості: підтримка наближається до людей

Опубліковано 20 серпня 2024 року, 18:00 , Донецький обласний центр зайнятості

20 серпня в селищах Новодонецької громади розгорнулася важлива подія: у мобільному офісі фахівці центру зайнятості надавали жителям кваліфіковані консультації щодо працевлаштування та розвитку бізнесу. 

Для багатьох жителів селищ, особливо внутрішньо переміщених осіб, можливість отримати консультацію фахівця з питань працевлаштування безпосередньо у своїй громаді є вкрай важливою. Це дозволяє заощадити час і гроші на поїздку у центр, а також отримати актуальну інформацію про актуальні вакансії, профнавчання, започаткування власної справи.

Спеціалісти служби зайнятості провели індивідуальні консультації для кожного звернення. Мешканці могли дізнатися про доступні робочі місця в регіоні. Фахівці розповідали про програми підвищення кваліфікації та перенавчання. Підприємців проінформували про програму "Власна справа" та інші можливості отримання фінансової підтримки. Фахівці докладно пояснили, як користуватися онлайн-ресурсами служби зайнятості для зручного пошуку роботи та отримання інших послуг.

Особливу увагу під час консультацій приділяли внутрішньо переміщеним особам. Для них був презентований чат-бот у Telegram "Єдине вікно: помічник ВПО", який надає вичерпну інформацію про різні види підтримки, включаючи пошук роботи, соціальні виплати, медичне обслуговування та освіту.

Робота з наближення послуг служби зайнятості до громадян триває. Це дозволить забезпечити доступність послуг для всіх охочих, незалежно від місця проживання.