портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості відвідав селище Райське: доступні послуги та нові можливості

Опубліковано 23 липня 2024 року, 14:33 , Донецький обласний центр зайнятості

Виїзні заходи мобільного центру зайнятості є ефективним інструментом для підвищення доступності послуг для жителів віддалених населених пунктів. 

23 липня мобільний центр зайнятості Дружківського міського центру зайнятості здійснив виїзд до селища Райське Райського старостинського округу.

Це вже другий рік поспіль, коли служба зайнятості проводить такі заходи, щоб зробити свої послуги доступними для жителів віддалених населених пунктів.

Під час заходу фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх з актуальними вакансіями та джерелами їх пошуку, розповіли про послуги для людей з інвалідністю, ветеранів та їхніх сімей, надали інформацію про ваучери на безкоштовне навчання, профнавчання та інші послуги. А також проінформували про можливості створення або розширення власного бізнесу за допомогою мікрогрантів та за фінансової підтримки гуманітарних організацій.

З представниками місцевої влади були обговорені можливості розширення видів суспільно корисних робіт та збільшення кількості їх учасників.

Служба зайнятості продовжуватиме проводити виїзні заходи для жителів населених пунктів Донецької області, щоб зробити свої послуги доступними для всіх, хто їх потребує.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.