портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини вирушили у відпочинок на Закарпаття

Опубліковано 23 липня 2024 року, 16:20 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В рамках співпраці облдержадміністрації та Торгово-промислової палати України, спрямованої на підтримку дітей, постраждалих внаслідок агресії російської федерації, вчетверте в поточному році організовано відпочинок дітей Донецької області на Закарпатті. 

Благодійний фонд Торгово-промислової палати України «Разом з Україною», спільно з Асоціацією дитячого та молодіжного туризму України, реалізує Програму психологічної реабілітації та оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації. Головна мета Програми – надання дітям психологічної підтримки та оздоровлення, сприяння інтеграції у мирне середовище та покращення навичок з комунікацій та навчання.

22 липня поточного року 17 дітей з 12 територіальних громад Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі дітей загиблих Захисників та Захисниць України, дітей батьків учасників бойових дій, дітей-сиріт, дітей з багатодітних родин, дітей - членів родин полонених тощо, направлено  на відпочинок до сучасного рекреаційного центру «Іллара» м. Іршава Закарпатської області.

Під час відпочинку дітей чекають різноманітні дозвіллєві, розважальні, пізнавальні, спортивні, культурні заходи та майстер-класи. Окрім цього, професійними дитячими психологами, педагогами та аніматорами будуть організовані практичні психологічні тренінги, спрямовані на відновлення ментального здоров'я дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації.

Бажаємо нашім дітям знайти нових друзів, цікаво та захопливо відпочити!

Дякуємо соціальним партнерам Торгово-промисловій палаті України та Благодійному фонду Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» за надійну підтримку та допомогу дітям області!