портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини долучилась до арт-дня до 31-ї річниці Незалежності

Опубліковано 24 серпня 2022 року, 17:44 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

24 серпня наша країна святкує 31-річницю своєї Незалежності. В часи, коли вся країна здригається від повітряних тривог та польотів ракет ворога, кожен українець вітає один одного із найголовнішим святом.  Через безпекові вимоги багато друзів не змогли зустрітися, а заходи не були проведені наживо, проте наші молодіжні працівники та молодь змогли привітати свою країну, долучившись до обласного заходу - АРТ-день до Дня незалежності. 

Арттерапія - це терапія мистецтвом. Це метод, який дозволяє з допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи, що турбують людину. Арттерапія підходить всім, незалежно від віку та статі. Перевага цього методу в тому, що він є достатньо екологічним, допомогає впоратись з тривогою та подолати наслідки стресу для тих, хто живе в умовах війни. 

Під час заходу, який пройшов за підтримки управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації. учасники та учасниці познайомилися один з одним та дізналися про святковий настрій за допомогою креативних малюнків, з художниками Незалежної України та їх творами.  Під час малювання, спілкуючись, дізналися про колір стрічок та квіти на українських дівочих вінках та що вони символізують, згадували та читали вірші та пісні про Україну. По закінченню кожен зміг продемонструвати свій малюнок та розповісти, що для нього і для неї є Незалежна Україна. Роботи були різноманітні, яскраві та особливі.  

Учасники заходу, як і вся країна, вірять в нашу перемогу, бачать Україну квітучою, сучасною та незалежною. 

За матеріалами управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.