портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини отримала підтримку своїх проєктів через інноваційну програму Upshift Ukraine

Опубліковано 29 листопада 2021 року, 14:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Глобальна інноваційна програма для молоді UPSHIFT Україна стартувала в Донецькій області.

Програма надала підліткам та молоді можливість створити власні інноваційні проєкти, отримати фінансування на їхнє впровадження на суму до 50 тис. гривень, а також опанувати корисні навички й стати справжніми агентами змін.

«Програма UPSHIFT від ЮНІСЕФ - це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти себе, пропонувати інноваційні підходи до розв'язання проблем та тестувати їхню ефективність. Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення - командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час тренінгів вони зможуть експериментувати та шукати шляхи подолання цієї проблеми. Учасники UPSHIFT отримують сучасні навички 21 століття, які вони зможуть використовувати й надалі у своєму професійному житті», - розповіла координаторка програм ЮНІСЕФ із розвитку молоді Лілія Любомудрова.

З 26 по 29 листопада, 10 молодіжних команд працювали над розробкою рішень актуальних проблем у школі, громаді, місті, тощо на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину). За допомогою досвідченого/ї ментора/ки команди учасники крок за кроком досліджували вибрану проблему, вивчали цільову аудиторію та тестували свої ідеї.

Проведення програми стало можливим за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) та Донецької обласної державної адміністрації.

Більше про UPSHIFT можна дізнатися на сторінках програми в Фейсбук та Інстаграм, або за номерами телефонів: +38 067 353 32 31, +38 050 510 14 40

Захід проводився з урахуванням всіх протиепідемічних заходів затвердженим кабінетом міністрів України і згідно з рішенням ухваленим Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій всі учасники, які брали участь у проєкті мають повну вакцинацію від коронавірусу, підтверджену зеленим COVID-сертифікатом.