портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини провела обласну акцію «Героям – слова підтримки!»

Опубліковано 01 жовтня 2024 року, 18:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

До Дня захисників та захисниць України молодь Донеччини ініціювала проведення обласної акції «Героям – слова підтримки!». До проведення акції долучилися не тільки ті молоді люди, які знаходяться на території Донецької області, але й ті, що змушені були покинути свої домівки через бойові дії. 

Метою акції було підтримати бойовий дух воїнів, які боронять нашу землю. У різних куточках України діти та молодь Донеччини писали листи зі словами вдячності та підтримки. 1 жовтня у День захисників та захисниць України ці листи із вітальними поробками та смаколиками були передані до військових частин та шпиталів у 28 містах України, зокрема і на Донеччині.

Акція «Героям – слова підтримки!» засвідчила, що навіть у найскладніші часи молодь Донеччини об’єднана спільною ідеєю творити нову історію України, сповнену мужності і відваги, та підтримувати наших захисників, нагадуючи їм, що ми разом у цій боротьбі.