портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

Опубліковано 24 лютого 2020 року, 10:48 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

21 лютого на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру за ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації для студентської та учнівської молоді області було проведено меморіальний захід з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

На заході були присутні мати загиблого у Києві під час Революції Гідності Івана Пантелєєва – Людмила Пантелєєва та директорка Краматорської ЗОШ № 10, де навчався Іван, Любов Ярмош.

Молодь Донеччини мала змогу поспілкуватися із запрошеними гостями заходу, послухати  цікаві факти з життя героя України, передивитися та обговорити документальні хроніки подій лютого 2014 року.

Студентство та старшокласники також подивилися фільм «Україна. Майдан. Перезавантаження» та висловили свої почуття та сподівання з приводу побаченого.

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні, згідно з Указом президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні".