портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини взяла участь в організаціїї та проведенні заходів у Краматорську до Дня незалежності України

Опубліковано 28 серпня 2019 року, 16:01 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У День незалежності України, 24 серпня,  молодіжні центри Донецької області під час урочистих заходів у Краматорську презентували яскраві фотозони. Молодіжний центр "Сенс" с. Старомлинівка Великоновосілківського району вразив відвідувачів квітучою поляною з Незалежністю у повітряних кульках, мирноградський "Рух" запропонував усім бажаючим викарбувати пам'ятну монету, ясинуватьські молодіжні центри продемонстрували куточок української оселі, покровські скаути проводили майстер-клас з плетіння мотузкових чоловіків, костянтинівська майстриня вчила виготовляти паперові панно.

Активну участь також взяли представники молодіжного центру "Oasis" з Краматорська. Завдяки їх зусиллям була організована локація для дітлахів, де проводилися різноманітні майстер-класи, ігри та змагання.

Також для малечі міста Крамсаторськ був проведений "Малюк-фест", в рамках якого відбулись естафети, конкурси, танцювальні флешмоби та змагання серед дитячих садків міста.

Окрім цього, учасники обласного форуму "Молодіжна хвиля" організували локації на одній із алей парку ім. Пушкіна міста Краматорськ, де проходили святкові заходи. Молодь провела майстер-класи для дітей та дорослих з виготовлення різноманітних декоративних виробів – фенічок, серденьок з аркуша, ляльок-мотанок та бантиків. У заключній частині святкування учасники форуму подарували всім присутнім невеличкий танцювальний флешмоб.