портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні працівники Донеччини діляться досвідом з колегами стосовно роботи з ВПО та ветеранами

Опубліковано 20 квітня 2024 року, 13:38 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відбулась інформаційна зустріч для молодіжних працівників області. Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрація планує проведення таких зустрічей раз на місяць протягом року. 

На зустрічі були присутні представники управління, Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та працюючих молодіжних просторів області. 

Під час зустрічі представники управління поділилися новими проєктами, які реалізовуються у сфері молодіжної політики та питань утвердження української національної та громадянської ідентичності у співпраці з іншими структурними підрозділами облдержадміністрації. Розповіли про хаби для ВПО на базі яких можна впроваджувати заходи, створені виконавчими органами територіальних громад у співпраці з департаментом соціального захисту населення на території інших регіонів України, роботу з  молодими ветеранами війни, яку впроваджує управління з питань ветеранської політики, надали методичні рекомендації щодо роботи з молоддю під час війни.

Представники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру розповіли про проєкти, які реалізовуються для молодіжних працівників та молоді області. Це проєкт «Когорта» для молодіжних працівників, який надає методичні рекомендації щодо заходів у сфері громадянської освіти, молодіжної роботи, кар’єрного консультування та питань утвердження української національної та громадянської ідентичності, а також психо-емоційну підтримку самих молодіжних працівників. Та проєкт для молоді Донеччини «Своя освіта», де молодь може долучитися до різноманітних тренінгів у сфері громадянської освіти, молодіжної роботи, кар’єрного консультування та питань утвердження української національної та громадянської ідентичності. Обидва проєкти реалізовуються у форматі «онлайн», анонси на заходи можна відслідковувати на офіційних сторінках у соціальних мережах.

Молодіжні працівника молодіжних просторів розповіли про свою роботу під час війни та поділилися цікави кейсами, які вони впроваджують вже зараз.

Такі зустрічі надихають та дають розуміння того, що життя триває і наша молодь розвивається пропри всі перепони, які зараз існують у зв’язку з російською збройною агресією та її наслідками для країни.