портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні працівники Донеччини навчаються допомагати громадянам, які опинились у складних життєвих обставинах

Опубліковано 30 вересня 2024 року, 15:18 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З 25 по 27 вересня у Дніпрі соціальні працівники Донецької та Луганської областей взяли участь в інтенсивному тренінгу з ментального здоров'я, організованому громадською організацією "Заходи" за підтримки міжнародних партнерів. Донеччину на тренінгу представили 10 соціальних педагогів та психологів, які є досвідченими фахівцями та працюють з молоддю в складних умовах.

Учасники тренінгу отримали цінні знання та практичні навички, які допоможуть їм створити безпечний простір для молоді в своїх громадах. Програма охопила широкий спектр тем: від боротьби з емоційним вигоранням та розвитку емоційного інтелекту до позитивного батьківства та протидії мові ненависті.

Завдяки програмі MentalMana, розробленій ЮНІСЕФ, учасники освоїли сучасні методики роботи. Тепер вони готові не лише надавати психологічну підтримку молоді, але й стати лідерами змін у своїх громадах.

У найближчому майбутньому соціальні працівники проведуть серію тренінгів для молоді, заснованих на знаннях, отриманих під час заходу. Це дозволить донести важливу інформацію про ментальне здоров'я до якомога більшої кількості молодих людей.

Тренінг став можливим завдяки спільним зусиллям громадської організації "Заходи", ЮНІСЕФ, Благодійного фонду "РАЙЗ ОФ ЮКРЕЙН" та за фінансової підтримки уряду Німеччини.